“Облечи бъдещето: Дарение на костюми за нуждаещи се“

В навечерието на абитуриентските балове добротата намира начин да се прояви, особено когато е насочена към правилните хора в точния момент. В този преход и нови начало за младежите, завършващи гимназия, всяка проява
на подкрепа и внимание може да има голямо значение. Независимо дали става въпрос за помощ с организацията на събитието, осигуряване на рокли и костюми за тези, които не могат да си го позволят, или просто емоционална подкрепа, добротата прави празника още по-специален.

Завършването на гимназията е момент на радост и гордост както за
учениците, така и за техните семейства и приятели. Добрите дела, извършени в този период, не само създават незабравими спомени, но и вдъхват надежда и увереност в бъдещето.

 

 

 

 

 

 

 

Помощта и подкрепата в тези моменти демонстрират, че доброто съществува и че
хората са готови да се обединят и да си помагат един на друг.


Искаме да ви запознаем с четирима младежи, които са с нисък социален статус и
нямат възможността да си набавят нужните костюми за предстоящата бална вечер.
Това са млади хора от град Шумен и с. Крушовица, област Враца, които искат да се развиват в по-горна степен на образование.

 

 

 

 

 

 

 

Това са младежите Борислав Михайлов и Богомил Боянов, които са от с. Крушовица , област Враца, Ангел Иванов
Георгиев и Марин Стефков Димов, които са от гр. Шумен. Те са ученици в 12-ти клас, които учат в различни специалности. Младежите са внимателени, старателни, посещават редовно училище.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От Център “Амалипе” искаме да изкажем нашата искрена благодарност на фирма Болд Фешън ЕООД за проявената щедрост и готовност да помогнат. Те се свързаха директно с нас с въпроса дали имаме нуждаещи се младежи, на които могат да помогнат с тоалети за предстоящия бал на младежите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С удоволствие откликнахме на тази благородна инициатива и сме благодарни за дарението, което ще направи специалния ден на тези младежи още по-незабравим. Вашата щедрост е вдъхновение за нас и за цялата общност. Благодарим ви от сърце за подкрепата и за това, че помагате да създадем незабравими спомени за тези млади хора.