Честит 15-ти септември 2022 от Център Амалипе!

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

Уважаеми учители,

Скъпи ученици,

Мили родители,

Отново е септември и отново е денят, в който децата на България с трепет пристъпват прага на родното училище, поемайки по най-ценния път – пътя на знанието и науката!

Отново училищните врати се отварят празнично! Не нещо друго, а именно училището е притегателният център в общността! То е мястото, в което всяко дете и всеки родител може да се почуства разбран и да намери подкрепа. Откриването на учебната година е голям празник за всички нас, които осъзнаваме необходимостта от качествено образование за всеки ученик без значение от етноса, религията или пола му!

Скъпи ученици, бъдете здрави, овладявайте успешно новите знания, преследвайте и сбъдвайте своите цели! Не вярвайте на никой, който се опитва да ви обезсърчи! Доверете се на вашите учители и ги следвайте неотлъчно в необятния свят на знанието и успеха, защото вие можете!

Уважаеми родители, насърчавайте и подкрепяйте своите деца! Бъдете добър пример за тях! В даването на най-доброто на децата си, знайте, че вие не сте сами – с вас е училището, както и Център „Амалипе“. Нека да успеем да разгърнем заедно талантите им, защото всяко дете е уникално и изключително в своята дарба!

Уважаеми учители, бъдете силни, докато просвещавате бъдещите поколения на България! Смело вдъхновявайте младите по пътя им към знанието! Неуморно формирайте нравствени ценностти като родолюбие, взаимопомощ и толерантност у тях! Бъдете все така всеотдайни като добри творци на човешки съдби и създатели на успешни личности!

Център „Амалипе” ще продължи да бъде Ваш приятел и ще бъдем до Вас, за да се справим заедно с предизвикателствата на училищното образование, защото качественото образование за всички деца е инвестиция в по-доброто бъдеще на България!

Благодарим Ви, че заедно изграждаме и развиваме мрежата “Всеки ученик ще бъде отличник”, с цел да вдъхнем кураж на всяко дете в България, че може да успее и да върви напред по пътя на образованието! Сигурни сме, че и през учебната 2022-2023 ще продължим да си сътрудничим и работим заедно!

Успешна нова учебна година! На добър час!

Честит празник!

Екипът на Център Амалипе