Кой ще е образователен медиатор на годината за 2023 г.? Вие решавате!

Скъпи приятели,

Център „Амалипе“ има удоволствието да Ви уведоми, че вече са ясни петимата финалисти, които ще се борят да спечелят вашето доверие и глас за голямата награда „Образователен медиатор на годината“. Преди да съобщим подгласниците е важно да Ви кажем, че всички образователни медиатори са „Човек на годината“ и всички те са „Образователен медиатор на годината“ за нас. И все пак един трябва да бъде отличен.

Имаме удоволствието да Ви уведоми, че вече са ясни шестимата финалисти, които ще се борят да спечелят вашето доверие и глас за голямата награда „Образователен медиатор на годината 2023“🏆. Всички са заслужили, но все пак един трябва да бъде отличен.🥇
❗️❗️❗️Шестимата финалисти, които продължават напред в надпреварата за спечелване на голямата награда „Образователен медиатор на годината“ са:
✔️Атанас Матев Атанасов
✔️Веселин Искренов Сандев
✔️Диана Здравкова Царибродска
✔️Ивета Николова Иванова
✔️Радослава Начкова Спасова
✔️Силвия Крумова Павлова
✅Сега всеки има право да подкрепи своя претендент, който да спечели голямата награда. Може да го направите, като харесате неговата снимка.
❗️ВАЖНО!!!!! Победител ще е този, чиято снимка тук в страницата ни е събрала най-много харесвания и коментари.
❗️❗️Харесвания, които не са на снимката тук, а на споделяния няма да се зачитат, затова отворете снимката на любимия си медиатор и я харесайте!
СРОК за гласуване – 31 декември 2023!
😊 Център „Амалипе“ пожелава успех на всички финалисти!