Образователни медиатори раздадоха поредното дарение от CНЦ ,,Верният Настойник“

     Център Амалипе получи 90 кашона, съдържащи десерти Nestle Kit Kat Sences”, които бяха пренасочени към Центрове за развитие на общността, с които работим. Съответните образователни медиатори  раздадоха на нуждаещи се семейства в техните населени места. Това  се случи благодарение на подкрепата на Сдружение “Верният Настойник” гр. Бургас и Nestle Bulgaria.

  Тринадесет  населени места получиха 630 пакета  както следва:   Стражица, Павликени, Антоново, Никола Козлево, град Каспичан, с. Краводер,  град. Шабла, Община Средец, Община Борован, Община Ново село, кметство Бяла Черква,  град Гулянци,  Смядово, които бяха раздадени на  социално слаби семейства.  Предоставянето им се случи бързо благодарение на  образователните медиатори към ЦМЕДТ “Амалипе”, които продължават да бъдат насреща и се отзовават винаги.

 Център „Амалипе“ вярва, че доброто надделява над трудностите и това става, когато всички обединим усилията си в подкрепа на нуждаещите се. Амалипе насърчава и подкрепя всеки, който има възможност да помогне и да послужи за пример на загриженост, която е заразна и ще е причина за усмивки по много отрудени лица.

  С благодарност към Сдружение “Верният Настойник” – Бургас, Nestle Bulgaria и всеки образователен медиатор – посредник между доброто и хората.

Припомняме, че това е поредно дарение от СНЦ “Верният настойник”, които по време на пандемията насочиха своите усилия в осигуряване на продукти от първа необходимост за пострадали от условията на Ковид семейства. Радваме се, че са наши партньори и заедно можем да продължим да помагаме на най-нуждаещите се.