Oнлайн обучение на тема “Права и задължения на образователния медиатор в системата на предучилищното и училищното образование”

Център „Амалипе” има удоволствието да Ви уведоми, че организира онлайн обучение за образователни медиатори на тема „Права и задължения на образователния медиатор в системата на предучилищното и училищното образование”. Обучението ще се проведе на 30-ти ноември от 14:00ч. в платформата за видео разговори ZOOM.

Във връзка с зачестилите въпроси свързани с допълнителното възнаграждение при участие в тестването на учениците от началните класове с бързи антигенни тестове, както и какви са правата на образователните медиатори, които членуват в синдикат Център „Амалипе“ реши да проведе онлайн обучение на образователни медиатори, за да предостави актуална информация, относно какви са правата на образователните медиатори. По време на обучението участниците ще преминат няколко важни тематични модула: Трудови взаимоотношения с работодател; Колективен трудов договор; допълнителни възнаграждения за образователните медиатори. Гост лектор ще ни бъде Ваня Григорова икономически съветник на КТ „Подкрепа“ и председател на сдружение “Солидарна България”.

 

За да участвате в предстоящото обучение е необходимо да се регистрирате на следния линк: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZclduCuqDopGtAhuWKyqD62hckB0LaCGwoH

 

За контакт: Атанас Атанасов – 0882 540 209, cor.amalipe.vt@abv.bg
Валери Ангелов – 0882 247 945, amalipe.monitoring@yahoo.com