Ученици от Каспичан вече могат да се включат в дистанционното обучение

Обединено училище “Христо Ботев” в с.Каспичан бе едно от първите изтеглени да получат техника в рамките на кампания “Стара техника за ново начало”. Даренията вече стигнаха до получателите си, а ние получихме обратна връзка и прекрасни снимки. На фона на нарастващите през последните дни страх и негативизъм, усмивките на тези деца силно контрастират. Тези деца греят! Усещат добрината на дарителите. А техните учители споделят тяхната радост и осъзнават голямата добрина, която им се случва! Благодарим на Нели Жекова, Никол Митова, Полина Езекиева, Марина Мишева и още един дарител, който не желае името му да бъде обявено, за това че изпратиха своите устройства и накараха тези деца да се усмихнат!

 

„Още веднъж БЛАГОДАРИМ ВИ АМАЛИПЕ! За вярата и  надеждата, която им давате – ЗА 


ДЕЦАТА С ЛЮБОВ! Вие сте хора с големи сърца и голяма енергия! Бъдете здрави!
Днес, 23.04.2020 г., в Обединено училище „Христо Ботев“, с. Каспичан получихме дарение от ЦМЕДТ „Амалипе“, гр. Велико Търново – 1 настолен компютър, 4 таблета и 5 лаптопа по Националната кампания „Стара техника за ново начало“ за осигуряване на 

възможност за включване в електронното обучение от разстояние на ученици от училището по време на пандемията от коронавирус COVID – 19.

Техниката се разнесе на 10 семейства, от която ще се възползват 24 ученици от І до Х клас. Техниката се предоставя на ученици, които активно участват в учебния процес, не допускат отсъствия и са повече деца в семейството, които се обучават в училището.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ!“

Обединено училище „Христо Ботев“, с. Каспичан

 

А ние благодарим на всички дарители, които се включиха и продължават да го правят. Вие променяте съдби.

Продължавайте да правите добро!

 

Повече за Кампанията и как може да дарите:

Как можете да дарите устройства в кампанията “Стара техника за ново начало”

Всички новини, свързани с Кампанията на Центъпр Амалипе може да намерите тук:

Кампании