Училището в с.Победа за кампания “Стара техника за ново начало”

Едно от училищата, които бяха от първите изтеглени да получат техника от кампанията ни “Стара техника за ново начало”, бе ОбУ “Добри Войников” в с.Победа. Те вече получиха дарението за своите ученици, благодарение на Вестернахер и партньори кънсълтинг ЕООД; Дарина Данаилова; дарител, който не желае името му да бъде обявено и Иван Янев. От училището и се свързаха с нас. Ето и какво ни споделиха:

Днес, 22.04.2020 г., в Обединено училище „Добри Войников“, с. Победа, обл.  Добрич получихме дарение от ЦМЕДТ „Амалипе“, гр. Велико Търново  на 8 таблета и 2 лаптопа по Националната кампания „Стара техника за ново начало“ за осигуряване на възможност за включване в електронното обучение от разстояние на ученици от училището по време на пандемията от коронавирус COVID – 19.

На 23.04.2020 г. ще бъде разнесена техниката, от която ще се възползват 21 ученици от 10 класа. Училището осигури карти за интернет за 2 месеца. Техниката се предоставя на ученици, които активно участват в учебния процес, не допускат безпричинни отсъствия и са повече деца в семейството, които се обучават в училището.

Екипът на Обединено училище „Добри Войников“, с. Победа, обл.  Добрич изказваме своите огромни и искрени благодарности на приятелите ни от Център „Амалипе“ за поредната навременна и адекватна подкрепа за образованието и за училището.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

 

22.04.2020 г.

Ръководството и учителите от

Обединено училище „Добри Войников“, с. Победа, обл.  Добрич

Как дарените устройства достигнаха до децата, можетет да видите на ФБ страницата на ОбУ “Добри Войников”

Повече за Кампанията и как може да дарите:

Как можете да дарите устройства в кампанията “Стара техника за ново начало”

Всички новини, свързани с Кампанията на Център Амалипе може да намерите тук:

Кампании