Честит празник, Просветители!

УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ!

ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

Нашата родина е уникална с празника на българската просвета, култура и на славянската писменост, създадена от Светите братя Кирил и Методий. На този ден всички си припомняме колко важно е делото им за запазването ни като нация.

Вашето дело днес обаче е също толкова значимо! Вие сте продължението на Светите братя, благодарение на непрестанните Ви. усилия, които бяха още по-ценни и необходими за децата през последната една година. Една година на страх и несигурност, дигитална, но засилваща неравенствата. Всички Вие – директори и учители, направихте чудеса, за да може всеки ученик да получи равен достъп до образование. Адмирираме безкрайно усилията Ви! Без Вас трудностите пред семействата .и учениците щяха да са огромни.

Затова днес, 24 май, искаме да благодарим на всички директори, учители, образователни медиатори, хора на културата, с които работим заедно през цялата година за по-доброто образование на нашите деца! Желаем Ви никога да не губите ентусиазма и нека усмивките на децата Ви дават вярата и мотивацията в по-доброто бъдеще, а себеотдадеността Ви помага да продължавате да ги подкрепяте по пътя им към Знанието!

А ние ще сме до Вас в общата ни мисия!

Честит празник, Просветители!

От екипа на Център Амалипе!

А оттук, можете да свалите нашата рамка за своя ФБ профил.