Център Амалипе бе сред избраните организации за пълно финансиране от ПРОМЯНАТА

Изминалата седмица беше страшно интензивна и супер вдъхновяваща, защото трябваше да разкажем за това, което правим, да предадем всичките си емоции, надежди и мечти, както и мечтите на стотиците деца, с които работим само в 10 минути, пред непознато жури, чиито реакции са пречупени през монитора на зуум срещата, в конкуренция с още 4 истински добри и вдъхновяващи организации. Това е ПРОМЯНАТА, най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп в партньорство с Reach for Change Bulgaria.
Оказа се истински вдъхновяващо преживяване – опитахме се в рамките на 24 часа да създадем видео, което да успее да предаде нашата кауза на хора, които може никога да не са чували за нас.
Щастливи сме, че те го усетиха и оцениха Център Амалипе сред трите организации, които получават пълното финансиране на ПРОМЯНАТА и Reach for Change Bulgaria. Благодарим им за оценката и доверието.
Благодарим и на всички, които ни подкрепиха и ни подкрепят по пътя, който създаваме заедно. За нас тази награда е споделена – заедно с всички близо 300 училища от мрежата “Всеки ученик ще бъде отличник”, с всички директори, учители, ученици и образователни медиатори
Отговорността оттук нататък е още по-голяма. И ще продължим да се справяме заедно.

 

Видеоклипът, с който се представихме пред журито вижте тук: