Център “Амалипе” организира присъствено обучение за образователни медиатори от 21-23.10.2022г. в град Велико Търново

Център „Амалипе” има удоволствието да Ви уведоми, че от 21-ви до 23-ти октомври 2022г., Център Амалипе организира присъствено обучение за образователни медиатори в гр. Велико Търново.
От началото на 2021г., Център Амалипе започна серия от обучения на образователни медиатори за утвърждаване на професията образователен медиатор. Обучението ще има за цел да обмени опит между новоназначените образователните медиатори и такива, които вече са натрупали опит, като образователни медиатори. За период от една година в рамките на мрежата на образователните медиатори, Център „Амалипе“ е провела повече от 14 обучения за образователни медиатори от които седем присъствени. Освен това в рамките на мрежата бе организирана инициативата „Образователен медиатор на годината“, като наградите бяха връчени лично от Министъра на образованието и науката акад. Николай Денков, както и от вицепремиера и министъра на околната среда и водите Борислав Сандов.

В рамките на обучението образователните медиатори ще преминат няколко важни тематични модула, които със сигурност ще повишат техните резултатите в работата им: Организиране на кампании и събития; създаване и поддържане на активен родителски клуб; организиране и функциониране работата на образователните медиатори.

Обучението на образователните медиатори ще се състои от 21 до 23 октомври 2022 във гр. Велико Търново, като програмата и мястото за провеждане на обучението ще бъдат изпратени малко след попълване и изпращане на формуляра за регистрация, който ще може да намерите на следния линк – https://forms.gle/unzXiJ8WRUT1Y2L76.

Център “Амалипе” поема разходите за храна и нощувка на всички участници. Пътните разходи се покриват от училищата, които изпращат участниците.

В обучението ще могат да участват до 100 души, като първите 100 които се регистрират ще бъдат одобрени!

СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ – 13.10.2022г. 16:00ч.

За контакт:
Атанас Атанасов – 0882 540 209, cor.amalipe.vt@abv.bg
Валери Ангелов – 0882 247 945, amalipe.monitoring@yahoo.com

 

Събитието се реализира с подкрепата на