Център Амалипе с нов уебсайт!

От известно време подготвяме една изненада за всички вас и ето, че вече е факт – Център Амалипе има съвсем нов, модерен, цветен и преобразуван уебсайт. Официално ви го представихме на 8 април, по време на срещата на учители роми с министър Вълчев. Новият сайт е много по-функционален от стария – има бутон за търсене и много нови секции, където информацията ще бъде удобно разделена. В процес сме на дозапълване на страниците, но съвсем скоро и това ще бъде факт. Разбира се, ако все пак искате да потърсите нещо много много старо или не  го намирате тук, оставили сме Архив на стария сайт, в който можете да намерите всичко (бутон най-вдясно горе).

Ако искате да се запознаете с най-актуалните ни новини можете да го направите от Новини, където ще намерите абсолютно всички. Но ако се интересувате от конкретни статии, свързани само с образованието по-бързо може да ги намерите от Категория Образование и подкатегория Новости. Съответно, ако искате да разберете какво ново се е случило в общностната работа на колегите, отидете на категория Общностно развитие – подкатегория Дейности.

 

 

В сайта ни още можете да намерите информация за различните Програми и Проекти, които изпълняваме. Всички публикувани книги, анализи, доклади и материали също сме качили – тях ще откриете съответно в Публикации. В Образование ще намерите статии и материали както за нашите образователни дейности и програми, така и за изпълняваните от МОН като например Твоят час и Подкрепа за успех.

Пак в категория Образование, но в подкатегория Кампании пък събираме всичко за преминали и настоящи кампании, като „Стара техника за ново начало“. Ако се интересувате какво конкретно се случва с тази кампания в момента най-бързо и лесно ще го намерите там:

 

И още много други неща ще намерите в различните ни категории, но нека сами да се запознаете по-близо с тях. Най-хубавото е, че новият ни сайт има и версия за мобилни устройства. Така без значение кога и от къде го отваряте ще ви бъде удобен за четене и споделяне.

А, и разбира се, както и досега ще го намерите на познатия адрес – www.amalipe.com