ЦРО – Борован

с. Малорад

Здравейте казвам се Зина Алексиева Бориславова. Завършила съм средно образование,с професионална квалификация “готвач ” в град Бяла Слатина. От скоро работя като Образователен медиатор в ОУ “Кирил и Методии” с. Малорад. Харесвам работата си защото трупам опит в сферата на възпитание над деца! Тъй като се запознавам с най-различни случай на ученици и родители ! Харесва ми да помагам на децата във и извън учебните часове ,да споделям и запознавам с техните проблеми както родителите им така и техните учители!

 

 

 

Казвам се Анелия Димчова Илиева.Завършила съм ,Основно образование’ в с.Тишевица ОУ Свети климент охридски. А сега работя в с.Борован от май месец 2019г.като ,Образователен Медиатор’ ОУ ОТЕЦ ПАИСИЙ.Харисвам работата си заштото трупам опит в сверата на възпитанието на децата тай като се запознавам със най различни случай на учениците и техните проблеми.

 

 

 

Здравей те казвам се Пламен Василев  Методиев от с.Добролево, завършил съм средното си образование в с.Борован в ПГ по Транспорт Коста Петров със специалност Малък и среден бизнес.В момента работя като Образователен медиатор  в основно училище Св.Св.Кирил и Методи с.Добролево.Харесва ми работата защото чрез нея натрупвам знания и опит, също така се запознавам с различни случай на деца застрашени от отпадане.