ЦРО – Никола Козлево

Аз съм Миглена Димова Иванова, на 38 години от с. Никола Козлево община Н. Козлево. Завършила съм средно образование и в момента съм в процес на обучение със специалност Предучилищна, училищна и начална училищна педагогика в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Работя като образователен медиатор в ЦРО АМАЛИПЕ от 07.05.2019г. Медиатор съм в СУ „ Цанко Б. Церковски“ с. Никола Козлево. Мотивира ме желанието да работя с деца и родители. Като медиатор мога да допринеса всеки ученик да завърши успешно средното си образование.

 

Казвам се  Силвия Митева на 39 години  и съм ромка от с. Пет  Могили  общ. Никола Козлево. Завършила  съм основно образование,  но в момента  уча за средно   образование и съм 11 клас в  „Профисионална гимназия по земеделие и горско стопанство”в с. Стефан Караджа. Работя, като образователен медиатор към център „АМАЛИПЕ” от 07.05.2019г. Медиатор съм в ОУ”Свети Климент О хридски „с.Пет могили.

Мотивираме да работя с деца и родители, като медиатор, за да допренеса всеки ученик да завърши успешно основното си образование.

Образователен медиатор Пламенка Иванова Лазарова, родена в село Търнене, област Плевенска преди 66 години. Завършила съм Великотърновският Университет със специалност „Руска филология“. От 1971 година, с прекъсвания работя, като учител и Директор във ОУ „Христо Ботев“ с. Вълнари, област Шумен до пенсионирането ми. Работила съм, като учител и в руско училище в Република Коми, днешна Русия.

В център „Амалипе“ работя от 7 Май 2019 година, като Образователен медиатор в Училището, в което съм учителствала дълги години. Познавам жителите на селото, всичките бивши мои ученици. Познавам успехите и проблемите на населението.

Дългогодишният педагогически опит и каузата на център „Амалипе“ ме мотивираха да споделя моите знания и умения в името на израстването на селището в духовно, културно и социално отношение.