Дарение от 1т. хранителни продукти за крайно нуждаещи!

През изминалата и настоящата седмица образователни медиатори и доброволци към ЦМЕДТ “Амалипе” раздадоха общо 150 хранителни пакета, получени от сдружение “Верният Настойник” гр. Бургас. Хранителните продукти бяха раздадени в следните населени места:

с. Борован, с. Бутан, гр. Бяла слатина; с. Гложене, обл. Враца; гр.Каспичан, с. Каспичан, с. Марково, Нови Пазар – обл. Шумен; Ново село, обл. Видин; гр. Стражица, гр. Павликени, с. Бяла Черква, с. Батак –  обл. Велико Търново; с. Розино – обл. Пловдив.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Хранителен пакет съдържа:

1. Брашно 500гр. – 2 бр.

2. 1л. Олио – 1 бр.

3. Макарони – 1 бр.

4. Ориз – 1 бр.

5.1кг. Леща – 1бр.

6.Консервирана леща – 2 бр.

 

Дарението е направено с цел да се помогне на крайно нуждаещи се семейства в страната, които са засегнати от създалата се ситуация с COVID-19 в странта. Пакетите с храна пристигат до нуждаещите се посредством образователните медиатори към ЦМЕДТ “Амалипе”, които продължават да бъдат насреща и се отзовават.

Център „Амалипе“ вярва, че доброто надделява над трудностите и това става, когато се обединяват усилията на всички ни в подкрепа на отсрещния. Амалипе насърчава и подкрепя всеки с добро сърце, което е отворено, да помогне и да послужи за пример на загриженост, която е заразна и е причина за усмивки по многото отрудени лица.

С благодарност към Сдружение “Верният Настойник” – Бургас и всеки образователен медиатор – посредник между доброто и хората!