Честит международен ден на учителя 2021!

Скъпи колеги,

 

скъпи учители, всички вие сте герои. И днес – Международният ден на учителя, искаме да Ви благодарим за непрестанните Ви усилия.

Учители, директори – вие сте хората, които създават втори дом на децата. Вие им подарявате не просто знания, а сигурно място, където да се чувстват разбрани и подкрепяни. Вашата професия е повече от работа – тя е мисия, защото вие помагате на Бъдещето ни да се развива, пораства и образова.

Искаме да изкажем възхищението си към Вашата работа и успехи. Вие заслужавате неоспоримо уважение. И продължавате да го доказавате отново всеки ден, още повече през последните още по-трудни години за вас и възпитаниците Ви.

От името на Център Амалипе благодарим на всички колеги, част от мрежата “Всеки ученик ще бъде отличник”, които непрекъснато дават от себе си неимоверни усилия и енергия, за да помогнат на децата да сбъднат мечтите си. Мечти, в които никой не е вярвал преди. Вие давате крила на тези деца и променяте животите им.

Благодарим ви за съвместната работа и непрекъснати усилия да създадем една по-добра среда за децата на България и да докажем, че всеки ученик може да бъде отличник чрез своите умения или талант.

 

Честит международен ден на учителя!

 

От екипа на Център Амалипе

 


На днешния ден в над 100 държави по света отбелязват Международния ден на учителя.

Датата е предложена от ЮНЕСКО през 1994 г. по повод на 40-та годишнина от приемането на препоръките за статута на учителите.