Национална онлайн среща на образователните и социални работници на 29-ти септември 2023г.

Център „Амалипе” има удоволствието да Ви уведоми за предстояща национална онлайн среща на образователните медиатори, която ще се проведе на 29-ти септември от 13:00 до 14:30 часа.
Срещата е предназначена за всички образователни медиатори и има две основни цели:
1. Запознаване с новоназначените образователни медиатори: Целта ни е да приветстваме новите членове на нашата образователна мрежа и да им представим ключова информация за работата и целите мрежата”.
2. Споделяне на информация за предстоящите обучения: Желаем да Ви предоставим информация относно предстоящите присъствени обучения, които организираме за образователните медиатори, както и да обсъдим начините за оптимално използване на обученията в подкрепа на нашата обща работа.
Темата на срещата е “Бъдещето на образователните медиатори”. Ще имаме удоволствието да се срещнем с известни специалисти в областта и да обсъдим актуални предизвикателства и възможности за подобрение на нашата работа.

Програмата включва следните точки:
1. Какво направихме досега, като мрежа! – Преглед на нашите постижения и история като образователни медиатори.
2. Какво предстои от отсега нататък? – Обсъждане на бъдещите цели и приоритети на мрежата.
3. Предизвикателства – Идентифициране на текущите предизвикателства и начини за справяне с тях.
4. Представяне на концепция за развитие на мрежата на образователните медиатори – Обсъждане на предложена концепция за развитие и укрепване на нашата мрежа.
Срещата ще се проведе онлайн чрез платформата за видеоконференции Zoom. За да участвате, моля регистрирайте се на следния линк: Регистрация за срещата.
Благодарим ви предварително за вашия интерес и участие. Очакваме с нетърпение да се видим на тази важна среща и да обменяме идеи и опит заедно.