Над 40 деца в неравностойно положение получиха за Коледа подаръци от Нова Броудкастинг Груп

Екипът на Център „Амалипе“ благодари за инициативата „Коледа за всяко дете“ на Нова Броудкастинг Груп, благодарение на която  над  40 деца от социално слаби  семейства  получиха подаръци за предстоящите празници.  

Подаръците бяха  връчени от образователни медиатори,  които са част от мрежата на образователните  медиатори към Център „Амалипе“ гр. Велико Търново от различни  краища на България.

Това е поредна съвместна инициатива на Център „Амалипе“ с Нова Броудкастинг Груп в подкрепа на деца и младежи. През септември 2022г. служители на Нова Броудкастинг Груп дариха учебни материали и пособия, с които децата започнаха учебната година спокойни и уверени.   

Като социално отговорна компания, Нова Броудкастинг Груп винаги е заставала зад значими каузи и инициативи в различни сфери на обществения и културен живот на България, сред които е и образованието.

Център „Амалипе“ благодари на Нова Броудкастинг Груп за направеното добро към децата и се надява на съвместна работа да продължи и за напред, за да създадем едно по-добро бъдеще заедно!

Вижте още:

Над 30 деца от мрежата на Център „Амалипе“ тръгнаха с усмивка на училище