Честита нова учебна 2023/2024 година!

Уважаеми учители,
Скъпи родители и ученици,

Приемете нашите пожелания по повод тържественото откриване на новата учебна 2023/ 2024 година! Отново се отварат вратите на училището с голямо вълнение и радост! Това е моментът, когато училището става сърцето на общността, мястото, където се срещат знание, приятелство и надежда. Тук всеки ученик и родител може да намери не само образование, но и подкрепа за своите мечти и амбиции. Започването на новата учебна година е повод за радост и гордост, защото знаем, че образованието е ключът към успешното бъдеще на всеки!

Изразяваме нашата благодарност към учителите за тяхната непрекъсната ангажираност и труд. Вие сте истински герои, които вдъхновяват и формират бъдещето на нашите деца.

Родители, подкрепата, която оказвате на Вашите деца като им давате шанс за едно по-добро бъдеще, е от изключително значение за изграждането на активни, талантливи и способни членове на обществото. Бъдете сигурни, че днес те са Ваши деца, които скоро ще изграждат едно много по-толерантно общество.

Пожелаваме на всички ученици успешна и вдъхновяваща учебна година. Нека всяка нова информация и умения, които придобиете, ви приближат към вашите мечти и цели. Нека училището ви бъде място на радост, творчество и откриване на нови хоризонти.

 

На добър час!

Екипът на Център “Амалипе”

 

 

 

А за още по-голямо вдъхновение за всички днес ви споделяме и посланието на Мира Стефанова, образователен медиатор. Какъв е бил нейният път до образованието, през какво е преминала и кой ѝе помогнал, разберете от видеото: