Предстоящо онлайн обучение на тема “Създаване на родителски клуб в училище”, организирано от Център „Амалипе“. 30.09.2021

Център „Амалипе” има удоволствието да Ви уведоми, че организира поредното онлайн обучение за образователни медиатори на 30-ти септември от 13:00ч. в платформата за видео разговори ZOOM.

Център Амалипе започна серия от обучения на образователните медиатори, като предстоящото ще бъде шестото такова за 2021г. Обучението има за цел да обмени опит между образователните медиатори от различни населени места в България. По време на обучението участниците ще преминат няколко важни тематични модула: какви са целите на родителския клуб; какви са задачите на родителския клуб; план за работа на активния родителски клуб. По време на обучението участниците ще могат да чуят една невероятна история на един успял ром – Огнян Исаев, Директор програма „Образователни възможности и постижения“.
За да участвате в предстоящото обучение е необходимо да се регистрирате на следния линк :

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAocuippzMvEtbWXSSZmWucbY18bhb_yHkN

Всяко едно Ваше участие е ценно за изграждане и утвърждаване на „Мрежата на образователните медиатори“. По време на обучението ще получите и актуална информация за продължаването на проект „Подкрепа за успех“!

 

 

Събитието се организира от Център „Амалипе“, с подкрепата на