Предстоящо първото онлайн обучение за образователни медиатори за 2023г.

Център „Амалипе” има удоволствието да Ви уведоми, че организира първото онлайн обучение за образователни медиатори за 2023г. на тема: “Как ще продължи НП „Подкрепа на образователните медиатори и социалните работници”. Обучението ще се проведе на 17-ти февруари от 13:00ч. в платформата за видео разговори ZOOM.
Благодарение на Център Амалипе, мрежата „Всеки ученик ще бъде отличник“, „Мрежата на образователните медиатори“ НП „Подкрепа на образователните медиатори и социалните работници” за втори пореден път беше удължена. Обучението, което ще се проведе на 17-ти февруари 2023 г., ще даде ясна представа на образователните медиатори, какво е необходимо да се направи, за да не се повтори ситуацията от месец декември 2022 г., в която всички образователни медиатори бяха застрашени програмата да не продължи и те да бъдат освободени. Освен това голяма част от срещата ще бъде предоставена на самите образователни медиатори, които да споделят своят личен опит.

Всички образователни медиатори ще могат да заявят желание да споделят своя успешна практика в следните направления:
• Успешни практики при работа с родители и създаване на родителски клубове;
• Успешни практики за връщане на учениците към присъствено обучение след две години преход от присъствено в онлайн;
• Успешни практики при организирането на публични кампании.
За да заявите вашето участие и споделяне на добра практика е необходимо да попълните следният формуляр, който е достъпен на този линк – https://forms.gle/gWyGpf26GJBwuxRMA
Мрежата на образователните медиатори се развива от март 2021г., като към момента през наши срещи и обучения са преминали повече от 500 образователни медиатори. Освен това по време на срещата участниците ще имат възможност да се запознаят един с друг, както и да обменят добри практики.
Желаещите да участват в предстоящата среща е необходимо да се регистрират на следния линк:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZckfuCvrDgrGtzU6D2o-Dkp_NhSkyHjcpwi
За повече информация може да се обърнете към следните отговорници:

Атанас Атанасов – 0882 540 209, cor.amalipe.vt@abv.bg
Валери Ангелов – 0882 247 945, amalipe.monitoring@yahoo.com