Център Амалипе отличава училищата отличници в мрежата по повод 24-ти май!

По повод деня на славянската писменост и култура 24-ти май тази година решихме символично да отличим институциите, без които нашата работа би била невъзможна и безсмислена – училищата в мрежата на Център Амалипе “Всеки ученик ще бъде отличник”. Те не са просто партньор по проект, а дългогодишен приятел с обща цел и мисия – да осигурим равен достъп до образование за всяко дете.

Изключително сме щастливи, че имаме честа да работим с толкова прекрасни образователни дейци, които винаги ни подкрепят и са на среща без значение колко трудно изглежда осъществяването на общите ни идеи. Именно затова днес на много места в България се приемат за иновации дейности, които отдавна се прилагат в училищата в Мрежата. Вие не вярвате в думата “невъзможно”, когато става въпрос за подобряване на учебната среда за учениците ви и за повишаване на постиженията им.

И за да изкажем благодарността си към училищата, които прилагат всички елементи по Програмата и са изключително активни, решихме да ги отличим със званието “Училище – отличник” в Мрежата “Амалипе” за усилията им за успеха на всяко дете. Надяваме се по този начин да усетят признателността ни за съвместната ни работа и общите успехи, които постигнахме и вярваме, че ще продължим и за напред ЗАЕДНО да работим и да променяме образователната сфера към по-добро.

До края на месец май всички училища – отличници ще получат своите грамоти, а някои от тях вече бяха връчени от регионалните образователните експерти.

Поздравления на всички “Училища – отличници” в мрежата “Амалипе”!