Разкази за успех и приятелство в действие: Втори епизод с Айше и Синан

Представяме ви втория епизод на подкаста на Център Амалипе – РАЗКАЗИ ЗА УСПЕХ И ПРИЯТЕЛСТВО В ДЕЙСТВИЕ. В рамките на поредицата ни ви срещаме с хора, с които Център Амалипе работи или е работил; хора, които мотивират, вдъхновяват и правят света по-добър. Ще си говорим за мечтите, пътя към успеха, толерантността, дискриминацията, образованието. Колко е важно да бъдем активни граждани? Чрез какви дейности можем да бъдем такива? Тези и още много други теми, включително и личните истории на гостите ни, ще засегнем в нашите епизоди.

Днешните ни гости са едни от най-активните ни доброволци от години. Млади хора, които се включват във всички възможни дейности, предават опита си на по-малките, но и не спират да се развиват. Ще ви запознаем с прекрасните студенти Айше Расимова и Синан Кадиров.

Ако искате да станете част от нашите разговори и да научите повече за тези теми, не пропускайте втори епизод на нашата нова поредица. Можете да го слушате/гледате тук:

За да не пропускате следващите епизоди и да подкрепите нашата инициатива, последвайте ни в нашите социални мрежи:

✅ Facebook

✅ Instagram

✅ TikTok

✅ LinkedIn

Не забравяйте да ни подкрепите и да споделите вашите впечатления от този епизод!

Всички епизоди можете да намерите тук.

Този епизод на подкаста е част от проект “EMPOWEREU: Насърчаване на участието на младежи и уязвими групи в изборите за Европейски парламент”, финансиран от Европейския парламент. Авторите носят пълна отговорност за съдържанието на епизода, а Европейският парламент не носи отговорност за използването на информацията в него.