Устройства стигнаха и до децата в с.Венелин, благодарение на Telus International Bulgaria

И днес ще започнем с едно послание, което стопли сърцата ни. То пристигна от Североизтока – с.Венелин, област Варна. Там отново щедрите Telus International Bulgaria успяха да зарадват малчуганите, които досега не са имали компютри и съответно не можеха и да се включат адекватно в дистанционното обучение. Сега и тези ученици, наравно със съучениците си, влизат в онлайн платформи и изпълняват задачите и домашните си.

Благодарим на Telus International Bulgaria и всички останали дарители с големи сърца, които правят това възможно!

А ето и какво ни споделиха от ОУ “Св.св. Кирил и Методий” с.Венелин:

Скъпи приятели,

Изправени сме пред едно от най-големите изпитания, които светът помни. Принудени сме да оцеляваме в извънредни условия, които поставят пред нас редица предизвикателства. В създалата се социална изолация бедността ограничава равния достъп на всички деца до качествено образование и тези деца не биха се справили без Вашата помощ. Дарявайки на училището ни компютри Вие ни помагате да реализираме качествено дистанционното обучение за всички свои ученици.

Благодарим за подкрепата. Благодарим за подадената приятелска ръка, в този труден за нашите възпитаници и за нас момент.

Новият метод на преподаване и учене събуди интереса на учениците и ги мотивира да учат с разбиране и да търсят сами новото.

“Учим всички заедно – така единни сме по-силни.” – това бе мотото на нашето предизвикателство.

Мисля, че в момента правим най-доброто за нашите деца. Опитваме се да поддържаме живота в семействата, макар и в необичайния ритъм.

Да бъдем силни и да приемаме предизвикателствата на живота, изпълнени с вяра и оптимизъм за по-добро бъдеще и щастливи дни. Останалото е изпитание, от което ще излезем по-силни и по-мъдри. Подкрепяйки децата днес ние се грижим за нашето утре. Благодарим Ви, че сме заедно.

“Нека всеки отвори сърцето си и направи по едно добро дело.”

С уважение,

Милена Вителова,

директор на ОУ “Св.св. Кирил и Методий” с.Венелин

 

 

Повече за Кампанията и как може да дарите:

Как можете да дарите устройства в кампанията „Стара техника за ново начало“

Всички новини, свързани с Кампанията на Центъпр Амалипе може да намерите тук:

Кампании